Mijn favorieten

Over Makelaardij Prins van Wijngaarden

Biografie Charlotte (Makelaar)

Als afgestudeerd makelaar heb ik ook de opleiding Commerciële Economie afgerond om, onder andere, mijn verkoop- en onderhandelingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Door de ruime ervaring die ik heb opgedaan bij een fantastisch makelaarskantoor in Amsterdam is het pakket compleet. Als onderhandelingstalent met marktkennis realiseer ik de beste prijs voor je woning, of je nu koopt of vérkoopt.

Mijn professionaliteit combineer ik met passie: de begeleiding bij aan- of verkoop gaat gepaard met enthousiasme, gezelligheid, oprechtheid en betrokkenheid. Door mijn open manier van communiceren stel ik mensen, als vanzelfsprekend, snel op hun gemak, waardoor gesprekken soepel verlopen en er deuren opengaan.

Soms is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, soms een wat minder leuk moment. Om in alle gevallen een goede begeleiding te bieden ben ik graag betrokken om te luisteren naar je wensen om zo te komen tot de begeleiding die nodig is.

Deze persoonlijke en bevlogen aanpak is voor mij essentieel: Je kunt vanaf een veilige basis je wensen uitspreken zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Mijn motto is simpel en effectief: “help een ander zoals je zelf graag geholpen wilt worden”. En dan met nog wat stappen extra.
 

Biografie Janscho (Makelaar)Biografie Sharon (Makelaar)


Mijn naam is Sharon van Berkel.

Ik leef in het moment, droom over van alles en deel graag mooie momenten met mensen. Ik word enorm enthousiast als ik mensen kan verbinden, kan helpen en toegevoegde waarde kan bieden. Van marketing en communicatie ben ik een jaar geleden enthousiast overgestapt naar de Makelaardij. Direct studie en praktijk gecombineerd om snel kennis en kunde op te bouwen.

Met een vriendelijke benadering, pro actieve houding, snelle en heldere communicatie en altijd nauwkeurig en kritisch lettend op elk detail, heb ik inmiddels al vele mensen kunnen helpen een huis te kopen of verkopen. 


Biografie Rosanna (Office manager)


 

Mijn naam is Rosanna Aukes.
Ik ben afgestudeerd management- Directiesecretaresse. Ik leef met een lach en dit breng ik over in mijn werk, zowel op collega's als op onze clienten. 
Mijn functie binnen ons bedrijf is Office manager, jullie eerste aanspreekpunt.
Ik ondersteun de makelaars en zorg met liefde voor onze aan-, verkoop-, en verhuur clienten. Ontzorgen zit in mijn bloed en geeft mij einde van de dag erg veel voldoening.
Door mijn zorgvuldigheid, tempo en enthousiasme ben je bij mij in goede handen.
 

Enthousiast geworden?

Graag nodigen wij jou uit om vrijblijvend een afspraak te maken – ook al is het een oriënterend gesprek! Alle gesprekken zijn kosteloos.
Een afspraak kun je zes dagen per week (ma t/m za) maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!
 

Bekijk onze verkoop en aankoop reviews

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring