Mijn favorieten

Over Makelaardij Prins van Wijngaarden

Biografie Charlotte

Als afgestudeerd makelaar heb ik ook de opleiding Commerciële Economie afgerond om, onder andere, mijn verkoop- en onderhandelingsvaardigheden verder te ontwikkelen. Door de ruime ervaring die ik heb opgedaan bij een fantastisch makelaarskantoor in Amsterdam is het pakket compleet. Als onderhandelingstalent met marktkennis realiseer ik de beste prijs voor je woning, of je nu koopt of vérkoopt.


Maar er is meer!

Mijn professionaliteit combineer ik met passie: de begeleiding bij aan- of verkoop gaat gepaard met enthousiasme, gezelligheid, oprechtheid en betrokkenheid. Door mijn open manier van communiceren stel ik mensen, als vanzelfsprekend, snel op hun gemak, waardoor gesprekken soepel verlopen en er deuren opengaan.

Soms is een huis kopen of verkopen een memorabel moment in het leven, soms een wat minder leuk moment. Om in alle gevallen een goede begeleiding te bieden ben ik graag betrokken om te luisteren naar je wensen om zo te komen tot de begeleiding die nodig is.

Deze persoonlijke en bevlogen aanpak is voor mij essentieel: Je kunt vanaf een veilige basis je wensen uitspreken zodat we samen tot het gewenste eindresultaat komen. Mijn motto is simpel en effectief: “help een ander zoals je zelf graag geholpen wilt worden”. En dan met nog wat stappen extra.

 

Enthousiast geworden?

Graag nodigen wij jou uit om vrijblijvend een afspraak te maken – ook al is het een oriënterend gesprek! Alle gesprekken zijn kosteloos.
Een afspraak kun je zes dagen per week (ma t/m za) maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!
 

Bekijk onze verkoop en aankoop reviews

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring