Mijn favorieten

VERKOOPWAARDE HUIS: Soms is het prettig om te weten wat je woning waard is

Soms is een waardebepaling noodzakelijk, bijvoorbeeld bij herfinanciering of verkoop van je woning. Wanneer je overweegt je woning te verkopen is het plezierig om vrijblijvend advies in te kunnen winnen. Onze makelaar biedt je een gratis waardebepaling die voor je wordt samengevat in een verkoopplan. Met dit plan kunnen wij, indien gewenst, gezamenlijk een strategie bepalen voor de verkoop van je woning. Je kunt rekenen op een goed onderbouwd (prijs)advies, vertaald naar een professionele uitvoering van de verkoop van je woning.

Maak een afspraak via het formulier hieronder.
 

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Prins van Wijngaarden gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op je wensen.

 

 

 

Makelaardij Prins van Wijngaarden begeleidt je graag met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de verkoop van je woning. Wij zijn actief in Haarlem en omstreken en Amsterdam. We zijn 6 dagen per week geopend (ma. t/m zat) van 8.00 tot 22.00 uur zodat wij jou en de geïnteresseerden in je woning ook buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.


Bekijk onze verkoop en aankoop reviews

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring