Mijn favorieten

Tarieven

Tarief aankoop woning

Aankoopmakelaar Prins van Wijngaarden werkt op basis van  NO CURE NO PAY in Groningen, Amsterdam en omstreken. Je betaalt pas bij de notaris na het vinden van je droomhuis!

Voor 1% inclusief BTW begeleidt Makelaardij Prins van Wijngaarden het volledige proces van aankoop – inclusief de nazorg! Met een minimaal bedrag van 2500,00 euro inclusief BTW. Uit ervaring blijkt vaak dat wij samen met onze opdrachtgevers een passende courtage vaststellen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Wij stellen een open gesprek hierover altijd zeer op prijs. Wat kan je verwachten van onze aankoopmakelaar?

Bekijk meer aankoopmakelaar

Een afspraak kun je zes dagen per week maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!
 

Tarief verkoop woning

Ook bij verkoop hanteert Makelaardij Prins van Wijngaarden NO CURE NO PAY in Groningen, Amsterdam en omstreken. Ons – concurrerende – standaardtarief is 1,8% van de verkoopprijs inclusief BTW. Dit is exclusief de opstartkosten van € 500,- inclusief BTW. Met een minimaal bedrag van 2500,00 euro inclusief BTW. Deze wordt uiteraard bij de notaris verrekend. Uit ervaring blijkt vaak dat wij samen met onze opdrachtgevers een passende courtage vaststellen waar alle partijen zich in kunnen vinden. Wij stellen een open gesprek hierover altijd zeer op prijs!

We overleggen samen wat je zelf kunt doen voor de verkoop van je woning en wat Makelaardij Prins van Wijngaarden gaat doen. Je kunt als het ware je eigen menu samenstellen.

Met andere woorden: Jij bepaalt zelf wat je betaalt!

Bekijk meer over je woning verkopen

Een afspraak kun je zes dagen per week maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!

 

Tarief taxatie woning

Of het nu gaat om een hypotheek, woningverkoop of woningaankoop, je kunt bij ons terecht voor een NWWI gevalideerd taxatierapport! Het tarief voor een gevalideerd NWWI rapport is 600,00 inclusief BTW.

Maak een afspraak

Een afspraak kun je zes dagen per week maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!


Tarief verhuur woning

Verhuurmakelaar Prins van Wijngaarden werkt op basis van NO CURE NO PAY in Groningen, Amsterdam en omstreken. Je betaalt pas na het tekenen van de huurovereenkomst!

Voor de volledige service voor de verhuur van jouw huis betaald je 1 maand huur inclusief BTW. Hiervoor begeleidt Makelaardij Prins van Wijngaarden het volledige proces van verhuur– inclusief de nazorg!  Wat kan je verwachten van onze verhuurmakelaar?

Maak een afspraak

Een afspraak kun je zes dagen per week maken van 08.00 uur tot 22.00 uur!


Bekijk onze verkoop en aankoop reviews