Mijn favorieten

Huis verhuren


Verhuurmakelaar Prins van Wijngaarden brengt jou thuis!

Makelaardij Prins van Wijngaarden is gespecialiseerd in het verhuren van appartementen en woningen in Amsterdam, Groningen en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede contacten binnen de advocatuur verhuren wij jouw woning zorgeloos, professioneel en snel aan een betrouwbare en geschikte kandidaat. 

De regelgeving omtrent het verhuren van woningen is complex en vol met risico's. Door onze ervaring brengen wij de risico's in kaart en verlagen deze tot het minimum. Jij wilt tenslotte zorgeloos verhuren. Het verhuurproces is bij ons altijd in goede handen.

Wij werken op basis van no cure no pay en bieden jou volledige en vakkundige begeleiding om jouw woning te verhuren aan betrouwbare huurders.

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Prins van Wijngaarden gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op jouw wensen.

Makelaardij Prins van Wijngaarden begeleidt je graag met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de verkoop van je woning. Wij zijn actief in Groningen en omstreken en Amsterdam. We zijn 6 dagen per week geopend (ma. t/m zat) van 8.00 tot 22.00 uur zodat wij jou en de geïnteresseerden in je woning ook buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.


''Bij Makelaardij Prins van Wijngaarden kom je thuis!''