Mijn favorieten

PARTNERS

Architect

Studio JK is een architectenbureau gespecialiseerd in kleinschalige architectuur en interieurontwerp enerzijds en praktische ondersteuning van het bouwproces anderzijds. Wij realiseren nieuwbouw, verbouw en interieur en herontwikkeling van monumenten in Amsterdam en omgeving.  We kennen de weg binnen de verschillende stadsdelen en de regio.
 
Onze kracht ligt in dienstverlening aan de opdrachtgever. We zullen dus altijd een hecht team met de opdrachtgever vormen om zo het bouwproces vorm te geven en aan te sturen. Wij kunnen een opdracht uitvoeren van schets tot oplevering of ingehuurd worden voor een deel van het proces.
 
We zijn een klein bureau dat samenwerkt met constructeurs, calculators en andere adviseurs.  Hierdoor zijn we in staat een team samen te stellen dat op maat gesneden is. Op deze manier betaal je voor wat je nodig hebt en niet voor de overhead van een heel kantoor.
 
Een eerste gesprek is altijd gratis en levert altijd iets op! Het is niet alleen een kennismakingsgesprek indien gewenst geven we ook tips, trucks en inspiratie. We kunnen dus meteen de mogelijkheden in kaart brengen. 
 
Werkzaamheden die we uitvoeren zijn:
Advies bij nieuwbouw en verbouw, ontwerpwerk, herbestemmingen en conceptontwikkeling, 3D visualisaties (van impressie tot presentatieniveau), tekenwerk, splitsingstekeningen, bestek , werktekeningen, omgevingsvergunningen (bouwvergunning), constructie berekeningen, calculaties en begrotingen, aanbestedingen, beoordeling offertes, bouwvoorbereiding, bouwbegeleiding en opleveringen.
 
Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen.
 
www.joachimkarelse.nl | joachim@joachimkarelse.nl | 06-21 50 48 23

 

Hypotheekadviseur

Mijn naam is Sietse van Zuthem en ik ben erkend hypotheekadviseur, De Hypotheekleader Amsterdam.

Een hypotheek is niet zomaar iets wat je elke dag aanschaft. Laat staan dat je dagelijks je totale financiële situatie doorneemt.

Mijn doelstelling is om samen met jou te inventariseren wat je wensen zijn en welke risico's je wil en kan nemen. Op basis van jouw wensen zal ik een advies samenstellen dat duidelijk maakt hoe en waarom je een bepaald product wenst af te nemen. Het belangrijkste vind ik dat het voor jou begrijpelijk moet zijn: nu, maar ook over 2 jaar. Ontzorgen en begeleiden van A tot Z is mijn motto.

Ik informeer je graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.


 Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen.

 

www.deleadergroep.nl | sietse@hypotheekleader.nl | 06-55 89 04 63