Mijn favorieten

SAMEN IN ACTIE MET JE MAKELAAR!

Nieuw in makelaardij Haarlem

Er is een nieuwe loot aan de stam. De makelaardij in Haarlem heeft kort voor Kerst fris bloed gekregen. Makelaardij Prins van Wijngaarden heeft het licht gezien. Een makelaarskantoor met hart voor de klanten.
De huizenmarkt is volop in beweging. De hypotheekrente is laag en de diepste crisis lijkt voorbij. Er gloort weer licht aan het eind van de tunnel. En dat is in deze donkere dagen voor Kerst sowieso al een lichtpuntje.
Met frisse moed helpt Makelaardij Prins van Wijngaarden je om van deze Kerst een echte Kerst te maken. Om het nieuwe jaar met goede moed te beginnen en effectief te laten zijn. Op weg naar een nieuwe start in het komende jaar.

Samen in actie bij de koop of verkoop

Als je je huis wilt verkopen, of een nieuw huis wilt kopen, komt daar veel bij kijken. Als je samenwerkt met je makelaar, heb je meer kans op succes.
Kun je helemaal niets meer zelf doen? Moet je alles overlaten aan je makelaar? Absoluut niet! Alles wat je zelf kunt doen om je huis te verkopen, of om je nieuwe huis te vinden is meegenomen. Wat heet?!? Dat is zeer nuttig!
Makelaardij Prins van Wijngaarden helpt je daarbij graag op weg. Met raad en daad terzijde staan, dat is de werkwijze van deze nieuwe loot aan de stam. En daar ga jij de vruchten van plukken. Immers, jij staat als klant centraal. ‘Samen in actie komen’ is het streven.

Vragen bij de start van het (ver)koopproces

Bij de aankoop of verkoop van je huis komen veel dingen kijken. Als makelaar met oog voor jouw belangen is het oog gericht op meer dan de prijs. De prijs is slechts de uitkomst van hoe deze aspecten worden ingevuld.
Een paar vrijblijvende vragen om mee te beginnen:

  • Zijn je wensen en eisen voor jouzelf helder?
  • Is je tuin winterklaar gemaakt?
  • Straalt je huis sfeer uit?
  • Ken je je financiële situatie?
  • Is al het achterstallig onderhoud aan het huis gedaan?

Kortom, een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij de aan-­ en verkoop van je huis.
 

Bekijk onze verkoop en aankoop reviews